Συνεχίζει το αήττητο σερί του o Χαρίλαος Τρικούπης Β΄

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β’ - Ηρακλής Μοναστηρακίου 102-59

Άλλη μια νίκη (την τέταρτη σε ισάριθμα παιχνίδια) πήρε το μεσημέρι της Κυριακής η δεύτερη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη κόντρα στον Ηρακλή Μοναστηρακίου με σκορ 102-59 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ στο οποίο αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να παραμείνει πρώτη και η μοναδική αήττητη ομάδα στον Α’όμιλο.

Μουδιασμένο ξεκίνημα για την ομάδα μας στη πρώτη περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο στο σκορ και καμία από τις δύο να μην μπορεί να πάρει μα διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να λήξει ισόπαλη 18-18.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο όμως και μετά όλα άλλαξαν. Οι παίχτες μας άρχισαν να πιέζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, να κλέβουν μπάλες και να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο αρχίζοντας να παίρνουν μια διαφορά ασφαλείας κλείνοντας το ημίχρονο με το υπέρ τους 40-30.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη τρίτη περίοδο όπου και πέτυχε 37!!! πόντους μην αφήνοντας περιθώρια στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και να «ξαναμπούν» στο  παιχνίδι καθώς με τη λήξη της τρίτης περιόδου η ομάδα μας είχε αποχτήσει μια διαφορά 32 πόντων (77-45).

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο ο προπονητής της ομάδας μας κ.Τόλης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεση του φτάνοντας έτσι σε μια εύκολη επικράτηση με 102-59.        

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το προσεχές Σάββατο 26/3/16 και ώρα 17:00 με αντίπαλο τον Πας Ναυπάκτου Β’ στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου.

Διαιτητές: Γούργαρης - Διαμάντης                                                      

Δεκ:18-18 22-12 37-15 25-14                          

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β’: (Τόλης) Καρβέλης.Γ 24(4), Κιρκινέζος.Φ 1, Παπαζήσης 2, Μπαλτάς 8, Μπουκουβάλας, Κιρκινέζος.Ν 5(1), Τριπολίδης.Ι 17(1), Τριπολίδης.Δ 24(1), Τσαπατώρης 21(6), Φουστέρης                                                                                                         

Ηρακλής Μοναστηρακίου: Καρέλας 10, Αυγεράκης 7(1), Γκουμόγουλος 9, Φιλιππόπουλος 5(1), Καλαμπούκας 7,Βίτσας, Καμβύσης 6, Μισαηλίδης 15, Γοδόπουλος

Πηγήtrikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr