Νικητής ο Χαρίλαος Τρικούπης στο τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα Μίνι 2002

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου - Α.Σ.Λέων Μεσολογγίου 52-38

Νίκη για την ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Α.Σ.Λέων Μεσολογγίου με 52-38 για το πρωτάθλημα μίνι 2002 της ΕΣΚΑΒΔΕ που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου.

Τυπικά γηπεδούχος η ομάδα μας η οποία όμως δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 08-13.Πολύ καλύτεροι οι μικροί αθλητές του κόουτς Ιωάννου στη δεύτερη περίοδο με ένα επιμέρους σερί 19-05 θα πάρουν το προβάδισμα και θα πάνε στα αποδυτήρια για ημίχρονο προηγούμενοι με 27-18.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τους "μικρού" του Τρικούπη να εκτοξεύουν τη διαφορά με τη λήξη της τρίτης περιόδου στο +18 (44-26) καθαρίζοντας έτσι το παιχνίδι.

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι μικροί αθλητές του Α.Σ.Λέων θα προσπαθήσουν να μειώσουν την εις βάρος τους διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρουν με τον τυπικά γηπεδούχο Γ.Σ.Χαρίλαο Τρικούπη να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 52-38.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες και προπονητές και των δύο ομάδων καθώς έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν.

Αυτή ήταν η 3η φετινή νίκη για την ομάδα μας σε 7 παιχνίδια (ρεκορ 3-4).Την επόμενη αγωνιστική το τμήμα μίνι 2002 κερδίζει ανευ αγώνα τον Απόλλωνα Μεσολογγίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Ασημακάκη - Πατσαντζόπουλος                                                              

Δεκάλεπτα:08-13 19-05 17-08 08-12                                                                        

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης: (Ιωάννου) Στεφάτος 9, Πλουμής, Παγούρας 5, Πολονύφης 4, Ντρούκας, Βλάχος 9, Ζαρζάνης 8, Κατσαρογιάννης 4, Γουβέλης, Τσερεμέγκλης, Αντωνόπουλος, Ανδρέου 13.                                        

Α.Σ.Λέων: (Καραβίας) Κουτσόπουλος 11, Διαμαντόπουλος.Ε 2, Δημητρίου, Τριαντάφυλλος, Διαμαντόπουλος.Φ, Διαμαντόπουλος.Β 11(1), Ιλαρίδης, Κουβέλης 2, Μάχας 6, Χολέβας 4, Δρόσος, Διαμαντόπουλος.Δ 2.

Πηγή:trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr