Ακόμα μια νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη Β΄

Το 5/5 έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου η Β’ομάδα μας για τον Α’όμιλο της Γ’ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Ναυπάκτου Β’ με 66-46 και ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι κορυφής το προσεχές Σάββατο στο Αγρίνιο κόντρα στη ΓΕΑ Β’.

Στα αγωνιστικά πιο δύσκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ ήρθε η τελική επικράτηση για την ομάδα μας καθώς για 22 περίπου αγωνιστικά λεπτά η ομάδα της Ναυπάκτου πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση και έδειχνε ικανή να κάνει την έκπληξη.

Πολύ νευρικό ξεκίνημα για την ομάδα μας που δεν μπορούσε να βρει λύσεις στη καλά δουλεμένη και στημένη άμυνα των γηπεδούχων ενώ την ίδια ώρα η άμυνα μας ήταν πολύ χαλαρή με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να τελειώσει με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με βραχεία κεφαλή (15-18).

Ανάλογη εικόνα και στις αρχές της  δεύτερη περιόδου με την ομάδα μας να είναι άστοχη έξω από τα 6,75 και να μην μπορεί να βρει ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να συντηρούν την υπερ τους διαφορά μεταξύ 3-6 πόντων. Από τα μέσα της δεύτερης περιόδου όμως και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου σταδιακά η ομάδα μας άρχισε να βρίσκει ρυθμό βρήκε εύκολα καλάθια από τους Τριπολίδη.Δ και Καρβέλη.Γ και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 34-30.

Στην επανάληψη δυναμικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους με καλύτερους παίχτες τους Χοχτούλα και Μαλέλη έκαναν ένα μικρό σερί 0-5 και ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ 34-35 με 8 λεπτά να απομένουν για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο. Κάπου εκεί όμως οι παίχτες μας «ξύπνησαν» έσφιξαν για τα καλά την άμυνα τους μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να πετύχουν άλλο πόντο μέχρι το τέλος της περιόδου ενώ οι ίδιοι πάτησαν το γκάζι και με ένα σερί 23-0 σε 8′ πήραν διαφορά ασφαλείας (57-35) «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο έγινε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι καθώς σημειώθηκαν μόλις 17 πόντοι εκατέρωθεν με τους 2 προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές και να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεση τους.

Το φύλλο αγώνος:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β’-ΠΑΣ Ναυπάκτου Β’ 66-46

Διαιτητές: Σταθόπουλος-Λεκάτσας

Δεκάλεπτα:15-18 19-12 23-05 09-08

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β’: (Ζωντός-Τόλης) Καρβέλης.Γ 17(2), Καρβέλης.Σ, Κιρκινέζος.Φ, Παπαζήσης 3(1), Μπαλτάς 6, Μπουκουβάλας, Κιρκινέζος.Ν 3(1), Τριπολίδης.Ι 4, Τριπολίδης.Δ 22(1), Τσαπατώρης 11(3), Φουστέρης.

ΠΑΣ Ναυπάκτου Β’: (Σταθάτος) Μαλέλης 7(1), Κωστούλας 5(1), Χοχτούλας 16(2), Ζησιμόπουλος 4, Μίχος 3, Κουμαράκου 2, Χασανάι 3, Σκαλιώτης 6.

Πηγή: trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr