Έτοιμος για τον «τελικό των τελικών» ο Χαρίλαος Τρικούπης

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει αύριο στο κλειστό της Κορίνθου κόντρα στον τοπικό ΚΑΟΚ η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας αμφότερες από 36 βαθμούς με την ομάδα του Μεσολογγίου πάντως αυτή τη στιγμή να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας εξαιτίας της νίκης με 69-55 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μεσολόγγι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θα επιδιώξει τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι που ουσιαστικά θα του εξασφαλίσει τη 3η θέση καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει να χάσει δύο παιχνίδια για να χάσει τη προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου στη Β'Εθνική.

Σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Τρικούπη θα πρέπει να χάσει με λιγότερο από 14 πόντους διαφορά ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των δύο ομάδων να έχει το πάνω χέρι. Για να ισοβαθμήσουν βέβαια οι δύο ομάδες σε περίπτωση ήττας του Τρικούπη αύριο θα πρέπει η ομάδα της Κορίνθου να χάσει ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της τα οποία είναι με Γλαύκο (εκτός) Απόλλων Σμύρνης (εντός) και Πεντέλη (εκτός) και ταυτόχρονα ο Χαρίλαος να κερδίσει και τα τρία δικά του παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης (εντός) Οίακα Ναυπλίου (εκτός) και Κεραυνό Αιγίου (εντός). Στα αγωνιστικά σίγουρα απών από την αυριανή μάχη θα είναι ο Χρήστος Σταμούλης ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδρέα Βουρνά ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Άλλα προβλήματα για το Χαρίλαο Τρικούπη δεν υπάρχουν το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας είναι εξαιρετικό μετά και τις 4 συνεχόμενες νίκες και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το μεγάλο διπλό που θα τους οδηγήσει στο μπαράζ ανόδου.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να ταξιδέψει με τα Ι.Χ του στη Κόρινθο ώστε να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Μεσολογγίου σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν η κυρία Γιακείμη και ο κύριος Τσολάκος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr