Χ.Τρικούπης: Πανέτοιμος για το παιχνίδι της Χρονιάς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης (vid)

Με στόχο μια ακόμα μεγάλη νίκη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Πανέτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για έναν ακόμη τελικό που δίνει αύριο το απόγευμα στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έχει κλειδώσει και μαθηματικά τόσο την άνοδο στη Β´ Εθνική όσο και το πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το έργο των παιχτών του Παναγιώτη Ζωντού στο αυριανό παιχνίδι δεν είναι εύκολο κόντρα σε μια ομάδα που μετρά 19 συνεχόμενες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και έχει συνολικά μόλις 2 ήττες. Βέβαια και η Μεσολογγίτικη ομάδα προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες εκ των οποίων οι 3 εκτός έδρας και η ψυχολογία των παιχτών είναι στα ύψη.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και κομβικής σημασίας για τον Χαρίλαο Τρικούπη ο οποίος μετά τις 2 συνεχόμενες πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες που πέτυχε κόντρα σε Πόλις Καλλιθέας και ΚΑΟΚ βρίσκεται πλέον μόνος του στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος και θέλει μόνο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να παραμείνει εκεί.

Στα αγωνιστικά για ακόμη μια εβδομάδα τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου. Μπορεί ο Βουρνάς να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι που αντιμετώπιζε, όμως είχαμε νέο τραυματισμό αυτή τη φορά του Δημήτρη Μουράτογλου ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι στο παιχνίδι κόντρα στην Κόρινθο, και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Aπών θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Σταμούλης που οι νέες εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο που τον ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 μήνα.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου και ο κόσμος αναμένεται για ακόμη μια φορά να αποτελέσει τον 6ο παίχτη της ομάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα αναμένεται να βραβευτεί ο παλαίμαχος παίχτης και παλιός προπονητής της ομάδας κύριος Χρήστος Ασημακόπουλος ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του Απόλλων Σμύρνης, όπως επίσης και η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν η κυρία Κωνσταντινίδου και ο κύριος Καρπάνος.

Η κάμερα του AitoSports.GR  βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη αποσπώντας και δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας κ. Παναγιώτη Ζωντό και τον play  maker  της ομάδας Ανδρέα Βουρνά για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας που την φέρνει στην 3η και προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος, αλλά και για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα ειπώθηκαν..

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr