Για την 7η συνεχόμενη νίκη αύριο στο Ναύπλιο ο Χ.Τρικούπης

Στο Ναύπλιο ταξιδεύει αύριο το πρωί η αποστολή του Χαρίλαου Τρικούπη όπου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης αύριο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Οίακα Ναυπλίου για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νίκη για την Μεσολογγίτικη ομάδα είναι μονόδρομος απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος ώστε να διατηρήσει την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς μετά την νίκη της Πεντέλης στο εξ’αναβολής παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας η Αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στη 4η θέση με μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τον Τρικούπη και έχει και την υπέρ της διαφορά σε πιθανή ισοβαθμία.

Στα αγωνιστικά ο κόουτς της ομάδας κ.Παναγιώτης Ζωντός δεν μπορεί για ακόμη μια εβδομάδα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σταμούλη ενώ ο Μουράτογλου αναμένεται να είναι στην αποστολή και αν χρειαστεί ανάλογα με ην εξέλιξη του παιχνιδιού θα χρησιμοποιηθεί καθώς όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο χέρι. Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κ.Ζωντού.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία ότι και αύριο η αποστολή θα επιστρέψει με ένα ακόμη ροζ φύλλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Λαζαρίδης και Σπυρόπουλος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr