Χαρίλαος Τρικούπης Β΄: Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα και την άνοδο!

Άλλη ένα ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε ο Χαρίλαος Τρικούπης Β’ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου και επικράτησε του Πας Ιωνικού 80′ με 83-44.

Πολύ ανώτερη η ομάδα μας σε ακόμη ένα παιχνίδι παρέμεινε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Έτσι η ομάδα μας θέλει ακόμη μια νίκη τη τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή Μοναστηρακίου για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα-άνοδο στη Β’ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι δεν αντέχει και σε ιδιαίτερη κριτική με τους παίχτες μας να ξεκινούν πολύ δυνατά το παιχνίδι και να παίρνουν από την αρχή κεφάλι στο σκορ (18-04 αποτέλεσμα πρώτης περίοδου).

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν πιο ανταγωνιστικοί και να μειώσουν την εις βάρος τους διαφορά αλλά η ομάδα μας πάτησε ξανά το γκάζι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 42-24.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που αποδίδοντας και πολύ ωραίο μπάσκετ ολοένα και αύξανε τη διαφορά.

Το προπονητικό δίδυμο Ζωντού-Τόλη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους και το τελικό 83-44 κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 23/4 αλλά ύστερα από αίτημα μας αναβλήθηκε και το παιχνίδι μεταφέρθηκε για το Σάββατο 7/5 ύστερα από τη συγκατάθεση και του Ηρακλή Μοναστηρακίου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Το φύλλο αγώνος:

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ Β’-ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80′ 83-44

Διαιτητές: Γούργαρης - Διαμάντης

Δεκάλεπτα:18-04 24-20 20-08 21-12

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Β’: (Ζωντός - Τόλης) Καρβέλης.Γ 17(3), Κιρκινέζος.Ν 3(1), Καρακάσης 6, Παπαζήσης 5(1), Μπαλτάς 6,Κιρκινέζος.Φ, Καρβέλης.Σ 3(1), Τριπολίδης.Ι 18(2), Τριπολίδης.Δ 12, Τσαπατώρης 11(2), Μπουκουβάλας 2.

ΠΑΣ Ιωνικός 80′: (Αλτσερίνης) Τσαμπάς 13(1), Καρβούνης 15, Κανατάς, Καρέτσος, Μπλίκας 1, Σβαρνιάς, Καπλάνης 2, Ευθυμίου, Χαρέμης, Μπατζάλης 13.

Πηγή: trikoupisbc.wordpress.com

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr