Έτοιμος για τη τελευταία «μάχη» ο Χαρίλαος Τρικούπης

Πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αύριο στις 17:00 με τον Χαρίλαο Τρικούπη να αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής τον Κεραυνό Αιγίου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους στη προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης που θα οδηγήσει την ομάδα του Μεσολογγίου σε αγώνα μπαράζ με τον 3ο του άλλου νότιου ομίλου σε ουδέτερη έδρα πιθανότατα στις 8/5.

Με νίκη λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι ο Χαρίλαος Τρικούπης θα είναι οριστικά 3ος και θα πρόκειται βέβαια για μια τεράστια επιτυχία του Συλλόγου στην πρώτη του χρονιά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια σε εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση ήττας (σενάριο που ούτε θέλουν να το σκέφτονται στο στρατόπεδο του Τρικούπη) η Μεσολογγίτικη ομάδα για να βγει 3η θα πρέπει να ηττηθεί η ομάδα της Πεντέλης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Χαρίλαο Τρικούπη και αντιμετωπίζει αύριο στην έδρα της τον ΚΑΟΚ.

Εξαιρετικής σημασίας λοιπόν το αυριανό παιχνίδι για τον Χαρίλαο Τρικούπη ο οποίος κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο έχοντας σε 12 παιχνίδια 10 νίκες εκ των οποίων οι 7 συνεχόμενες και μόλις 2 ήττες. Στα αγωνιστικά ο μοναδικός απών από το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι ο εδώ και καιρό εκτός δράσης Χρήστος Σταμούλης.

Αντίθετα ο Μουράτολου φαίνεται να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι. Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα κατηφορίσει προς το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου και αύριο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Χαρίλαου Τρικούπη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Χρηστίδης Ηλ. και Μηλαπίδης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr