Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης Παρουσίασε Γιώργο Μουρίκη (Βίντεο)

 

Στην παρουσίαση του Γιώργου Μουρίκη από τον Πανιώνιο προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεσολόγγι ο σύλλογος του Χαρίλαου Τρικούπη.

Τον μπασκετμπολίστα καλωσόρισε στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας την Ι.Π του Μεσολογγίου ο πρόεδρος της ομάδας κ.Δημήτρης Ρεπάσος που αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γιώργο προέρχεται από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, ότι είναι τιμή για τον σύλλογο το να μπορεί να έρχεται σε συμφωνία με έναν παίκτη από μια τέτοια ομάδα, ενώ ευχήθηκε υγεία στον αθλητή και καλή επιτυχία στους προσωπικούς αλλά και του ομαδικούς στόχους για την φετινή χρονιά.

Από την πλευρά του ο Γιώργος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπο του, σε ερώτηση που του έγινε ανέφερε ότι μόλις ήρθε η πρόταση από την ομάδα του Μεσολογγίου και ξεκίνησε να ρωτάει για το σύλλογο δεν άκουσε από πουθενά κάτι αρνητικό, όσον αναφορά το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, είπε ότι πάνω κάτω όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες, ακούγεται ότι στον Βόρειο Όμιλο οι ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές όπως στο Νότιο, αλλά όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν μέσα στο παρκέ, ενώ χαρακτήρισε το Μεσολόγγι ως έναν ιδανικό τόπο για έναν αθλητή που θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr