Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Χαρίλαος Τρικούπης (δηλώσεις – βίντεο)

 

Πανέτοιμος για την εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην ομάδα της Ασπίς Ξάνθης είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολογγίου ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σουτ και χαλάρωμα, και τον Παναγιώτη Ζωντό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Δηλώσεις στην κάμερα του  AitoSports.GR  με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων παραχώρησαν πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Ρεπάσος, ο προπονητής κ. Παναγιώτης Ζωντός καθώς και οι παίκτες Γιώργος Παπαδιονυσίου και Μάρκο Ψάλτου, αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στα βίντεο που ακολουθούν.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να γνωρίσει για ακόμα μια φορά το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, καθώς αναμένεται να είναι γεμάτο για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ θα υπάρχει και παρουσία φίλων της ομάδας της Ξάνθης 25-30 ατόμων όπως έχουν ενημερώσει οι φιλοξενούμενοι.

Άκρως εντυπωσιακές οι 2 νέες εμφανίσεις της ομάδας με τις οποίες θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά και κατέφθασαν την Παρασκευή λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Διαιτητές της αναμέτρησης Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης – Ασπίς Ξάνθης ορίστηκαν οι κ.κ Καρακάσης και Καρπάνος, ώρα έναρξης παιχνιδιού 4:00 μ.μ κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr