Με τον αρχηγό της αμφίβολο αλλά στην 12αδα στο Μεσολόγγι για την πρώτη νίκη η Ασπίδα Ξάνθης!

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής(30/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ασπίδας Ξάνθης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος  της Β’ Εθνικής κατηγορίας που την βρίσκει να αγωνίζεται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Μεσολόγγι κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ιωαννίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Κολοβή, και έτσι θέση στην αποστολή πήρε ο νεαρός Κλαούντιο Ντεμάι μέλος της περσινής ομάδας Παίδων της Ασπίδας που κατέλαβε την 5η θέση στην Ελλάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Στεφανίδη, που είναι στην αποστολή αλλά θα κριθεί την Κυριακή στο ζέσταμα κατά πόσον θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Την αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας που αναχωρεί το Σάββατο για Μεσολόγγι αποτελούν οι: Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιαβές, Ντεμάι, Μανδαλάκης, Τσιώγκας, Καραμπίνης, Στεφανίδης, Ασημάκης, Πετς, Κουτσογιάννης, Παπαθανασίου.

Πηγή: sportsaddict.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr