Αγχωτική νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Πολυγυρου (Βίντεο)

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης - Α.Ο.Πολύγυρου 69-63

Αγχωτική εντός έδρας νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας με 69-63 επί του Πολυγυρου.

Αναγνωριστικό και με πολλά λάθη εκατέρωθεν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να σημειώνουν τους πρώτους πόντους μετά την πάροδο τεσσάρων λεπτών. Οι γηπεδούχοι τελικά θα καταφέρουν με την λήξη του δεκαλέπτου να είναι μπροστά με σκορ 16-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Μεσολογγίου θα επιβάλει τον ρυθμός της και με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλή άμυνα θα καταφέρει να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με διαφορά 11 πόντων, 38-27.

Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να αυξήσουν την διαφορά μέχρι και τους 15 πόντων με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν, τρία συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα, κερδισμένα φάουλ που θα τους οδηγήσουν αρκετές φορές στην γραμμή της φιλανθρωπίας, σε συνδυασμό με την νευρικότητα των γηπεδούχων η διαφορά θα ροκανιστεί στους 4 πόντους 47-43.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο θα παρακολουθήσουμε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες με φιλοξενούμενους να καταφέρουν κατά την διάρκεια να προηγηθούν και δυο φορές με ένα πόντο, αλλά την ομάδα του Μεσολογγίου με μπροστάρη τον Μουράτογλου να βγάζει πάθος στο παρκέ και να φτάνει σε μια δίκαιη επικράτηση με 69-63 επί ενός πολύ κάλου αντίπαλου.

Κατάμεστο για ακόμα μια φορά το γήπεδο του Μεσολογγίου, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν παλμό και ώθηση στους παίκτες του Παναγιώτη Ζωντού καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Κοτσίμπος - Κωνσταντινίδου

Δεκ:16-14 22-13 09-16 22-20   47-43

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης:(Ζωντός) Ιωάννου 4(1), Βουρνάς, Παπαδιονυσίου 16(1),Τοπουζίδης 3(1), Μουράτογλου 16(1), Σταυρόπουλος 8, Παπαρέγκας 8, Γεωργιάδης 4,Μουρίκης 4, Ψάλτου 6.

Α.Ο.Πολύγυρος: (Παπαδόπουλος) Πιπιλιάρης 19(1), Πετρίδης 4, Παπασαραφιανός 6(2), Αράπης 5(1), Βούλγαρης, Νησιώτης 12, Νούκαρης 13(3), Ακριτίδης 2, Μίκιτς 2.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί  τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ θα ακολουθήσουν αργότερα το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης και ένα μικρό βίντεο με φάσεις από την αναμέτρηση.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr