Χ.Τρικούπης: Διακρίσεις για το Τμήμα Στίβου στον 1ο Ημιμαραθώνιο Μεσολογγίου

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος μας τη περασμένη Κυριακή 16/10 εκτός από τη νίκη που σημείωσε το αντρικό τμήμα μπάσκετ,είχε άλλες 3 επιτυχίες στο τμήμα στίβου στον 1ο ημιμαραθώνιο Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα στην 1η θέση στα κορίτσια ηλικίας Δημοτικού τερμάτισε η Ειρήνη Νικοπούλου ενώ στη πρώτη θέση στα κορίτσια ηλικίας Γυμνασίου τη πρώτη θέση κατέκτησε η Σωτηρία Αντωνοπούλου ενώ στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η Εύη Σκαρμούτσου.

Θα θέλαμε λοιπόν να συγχαρούμε τα 3 κορίτσια που ανήκουν στο δυναμικό του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους.Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε και το προπονητή τους κ.Ερωτόκριτο Νικολόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει κάτι που αποτυπώνεται και στους αγώνες.

Τέλος συγχαίρουμε τα δεκάδες παιδιά από κάθε τμήμα του Συλλόγου μας αγόρια και κορίτσια που έτρεξαν στον 1ο ημιμαραθώνιο Μεσολογγίου και τους διοργανωτές «Δρομείς Μεσολογγίου» και το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π.Μεσολογγίου για την άψογη διοργάνωση με την ευχή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια η διοργάνωση αυτή και να γίνει θεσμός για τη πόλη μας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr