Με στόχο το πρώτο ''διπλό'' ο Χαρίλαος Τρικούπης στο Πευκοχώρι (Βίντεο)

 

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χαρίλαος Τρικούπης, για να αντιμετωπίσει την Ευρώπη Πευκοχωρίου τη Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Παύλου Χαλκιδικής. Η αποστολή το βράδυ του Σαββάτου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ο κόουτς Παναγιώτης Ζωντός καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο το ροζ φύλλο αγώνος που θα κρατήσει την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μοναδικό πρόβλημα της εβδομάδας ήταν ο Γιώργος Τοπουζίδης που έχασε μερικές προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδες λόγω ίωσης αλλά πλέον έχει αναρρώσει πλέον και είναι κανονικά στη διάθεση του κόουτς Ζωντού.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Ευφραιμίδης και Ντούρας.

Το AitoSports.GR  βρέθηκε για ακόμα μια εβδομάδα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου, με τους Παναγιώτη Ζωντό, και τον Δημήτρη Μουράτογλου να παραχωρούν δηλώσεις στην κάμερα του σαιτ στο βιντεο που ακολουθεί.

Σάββατο.. Ημέρα γεμάτη Χαρίλαο Τρικούπη

Ημέρα γεμάτη από παιχνίδια των τμημάτων υποδομής η αυριανή για τον σύλλογο του Μεσολογγίου, 11:00 (μίνι), 12:00 (παιδικό), 14:00 (κορασίδες) και στις 16:00 η Under 21 υποδέχεται για την πρώτη αγωνιστική της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τον Γ.Ο Αμφιλοχίας.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr