Χωρίς τον Παπαδιονυσίου κόντρα στη Γέφυρα αύριο ο Χαρίλαος Τρικούπης (Βίντεο)

 

Χωρίς ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής του την φετινή χρόνια (Γιώργο Παπαδιονυσίου) όπως χαρακτήρισε τον παίκτη του στις καθιερωμένες του δηλώσεις του πριν κάθε παιχνίδι ο Παναγιώτης Ζωντός, αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στη Γέφυρα στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής του πρωταθληματος της Β΄Εθνικής ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Ο παίκτης που είναι και το μόνο πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Πευκοχώρι, με τον γιατρό της ομάδας να μην δίνει το πράσινο φως για την συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι.

Με προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδα του Μεσολογγίου, με τον κόουτς να δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις οι παίκτες του.

Επιστροφή στις νίκες, και να κρατήσει αλώβητη για μια ακόμα αγωνιστική την έδρα τους θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο του Χαρίλαο Τρικούπη, με τον κόσμο για ακόμα μια αγωνιστική να αναμένεται να είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας του Μεσολογγίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου οριστήκαν οι κ.κ Πόντας (Α1) και Τσολάκος (Β΄Εθνικής).

Το AitoSports.GR  βρέθηκε για ακόμα μια εβδομάδα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Μεσολογγίου, με τους Παναγιώτη Ζωντό, και τον Γιώργο Τοπουζίδη να παραχωρούν δηλώσεις στην κάμερα του σαιτ στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr