Πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο για τον Χαρίλαο Τρικούπη στον Εύοσμο

ΑΙΑΣ Εύοσμου - Χαρίλαος Τρικούπης 55-64

Εκτός έδρας νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής με 64-56 επί του ΑΙΑΣ Εύοσμου που είναι και το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Νευρικό ξεκίνημα για ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη με του γηπεδούχους να προηγούνται στα πρώτα δέκα λεπτά με 17-09.

Η είσοδος του Βουρνά και του Παπαδιονυσίου θα ισορροπήσουν το παιχνίδι και θα σφίξει την αμυντική λειτουργιά  των φιλοξενούμενων που θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν με το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου σε 29-29.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Παναγιώτη Ζωντού με όπλο την καλή άμυνα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια διάφορα χωρίς όμως να μπορέσουν να χτίσουν μια σημαντική διάφορα, 43-47 τέλος τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του παιχνιδιού η ομάδα του Μεσολογγίου θα βρει τις λύσεις στην επίθεση και με τρομερή άμυνα έφτασε σε μια σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής σημασίας , αλλά κυρίως ψυχολογικής.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για το χρονόμετρο του γηπέδου του Εύοσμου που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν λειτουργούσε.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Παπαδιονυσίου 26 πόντους με 3 τρίποντα,   Ψάλτου 12 πόντους ενώ μάζεψε και 18 ριμπάουντ, Παπαρέγκας με 14 πόντους και 2 τρίποντα το ένα δυο λεπτά πριν το τέλος θα δώσουν αέρα 7 πόντων στην ομάδα του 50-57, ενώ Πόλυ καλός ήταν και ο Ιωάννου στο δεύτερο ημίχρονο στα οργανωτικά του καθήκοντα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Χαρίλαο Τρικούπη την προσεχή Κυριακή εντός έδρας με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, μια εκ των φαβορί για άνοδο την φετινή χρονιά.

Διαιτητές: Παρθενόπουλος - Τομαχείδης

Δεκάλεπτα: 17-9, 29-29, 43-47, 55-64

Αίας Ευόσμου (Πεχλιβάνης): Αμουτζιάς 10, Τσιμπής 7(1), Κάδης 5(1), Δεληγιάννης 3(1), Τζιακλαγκάνος 2, Σπύρας, Καραμανώλης 3, Δεμερτζής 10(1), Σκαπίδης 6, Κοκκούρας 9, Ματζόπουλος

Χαρίλαος Τρικούπης (Ζωντός): Ιωάννου 2, Βουρνάς, Παπαδιονυσίου 26(3), Τοπουζίδης 5(1), Μουράτογλου 2, Παπαρέγκας 14(2), Γεωργιάδης 3, Μουρίκης, Ψάλτου 12.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr