Νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λογούς θέλει κόντρα στον Λαγκαδά ο Χ. Τρικούπης (Βίντεο)

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, μια εκ των πρωτοπορών ομάδα που είναι και από τα  φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας Ντίνου Σταυρόπουλου, με τον παίκτη να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Γέφυρα , αλλά να μην είναι ακόμα εκατό τοις εκατό έτοιμος.

Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργιά της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια ( με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στη Γέφυρα) δήλωσε στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι ο Παναγιώτης Ζωντός, εστιάζοντας στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα, λέγοντας ότι σίγουρα έχει να κάνει και με τον ψυχολογικό τομέα στον οποίον δουλεύουν σε καθημερινή βάση.

Δηλώσεις για το παιχνίδι στην κάμερα του Aitosports.GR παραχώρησε και ο παίκτης της ομάδας Νίκος Παπαρέγκας, λέγοντας ότι η ομάδα του Ερμή είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με δυνατή περιφέρεια, ενώ πιστεύει ότι η άμυνα θα παίξει καθοριστικό λόγο στην έκβαση του αγώνα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσαν οι προαναφερθέντες.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κυρίες Τσαρούχα και Κωνσταντινίδου.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr