Συγκλονιστική εμφάνιση και νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη

 

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης - Ερμής Λαγκαδά 77-69

Μεγάλη νίκη για  την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη επί της ομάδας του Ερμή Λαγκαδά με 77-69 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Με μεγάλο όπλο την καλή άμυνα, και την συγκλονιστική ώθηση από τους φιλάθλους της ομάδας που για ένα ακόμα παιχνίδι γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Μεσολογγίου, οι παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη τα έδωσαν όλα και στο τέλος δικαιώθηκαν και ανταμείφθηκαν με το ροζ φύλλο της νίκης.

Μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Παναγιώτη Ζωντό που παρέταξε για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού χωρίς καθαρό σέντερ την ομάδα του , λόγω της απουσίας του Ψάλτου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και θα απέχει για 2 εβδομάδες, ενώ και ο αρχηγός της ομάδας Ντίνος Σταυρόπουλος χρησιμοποιήθηκε λίγο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα.

Ενδεικτικό είναι ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Μεσολογγίου αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια με κοντό σχήμα, που απ ότι φάνηκε ήταν και το καταλυτικό σημείο για να πάρει την νίκη σημειώνοντας 31 πόντους, ενώ δέχτηκε 20.

Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με τα αλλά αποτελέσματα και με ανάλογες εμφάνιση, η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ξαναμπαίνει σε τροχιά που μπορεί να την οδήγηση ψηλότερα στο μέλλον.

Διαιτητές: Τσαρουχά-Κωνσταντινίδου

Δεκ:18-14 11-19 17-16 31-20

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης: (Ζωντός) Ιωάννου 11(2), Βουρνάς 3 , Παπαδιονυσίου 9(2), Τοπουζίδης 13(3), Μουράτογλου 17, Σταυρόπουλος, Παπαρέγκας 15(4), Γεωργιάδης 9(1), Μουρίκης.

Ερμής Λαγκαδά: (Αγγέλης) Καικλής 7(1), Ράπι, Ακεψεμαιδης 18(5), Μάρουσιτς 20(1) ,Νώτης 2, Παρίτσης 2, Πιλκούδης, Ελευθεριάδης 3(1), Καντάρκος 17.

ΥΓ. Σε λίγο θα μπορέσετε να δείτε βίντεο με στιγμές από το παιχνίδι και τα τελευταία δραματικά λεπτά του παιχνιδιού, ενώ θα ακολουθήσει και το βίντεο με την συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr