Χ.Τρικούπης: Με στόχο το δεύτερο εκτός έδρας ροζ φύλλο κόντρα στην Ανατόλια (Βίντεο)

Με στόχο την κατάκτηση του δευτέρου εκτός έδρας ροζ φύλλου ταξιδεύει το Σάββατο το μεσημέρι για την Θεσσαλονίκη η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής που θα την βρει αντιμέτωπη με την ομάδα της Ανατόλιας.

Ο κόουτς Παναγιώτης Ζωντός για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού σέντερ της ομάδας Μάρκου Ψάλτου, ενώ και ο αρχηγός της ομάδας Ντίνος Σταυρόπουλος αν και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος θα είναι στην αποστολή.

Προσήλωση από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και στο πλάνο που έχουν καταστρώσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ζητήσει από τους παίκτες του κατά την διάρκεια της εβδομάδας ο έμπειρος προπονητής,  που πιστεύει όπως ανέφερε και στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι, ότι η άμυνα και ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι αυτός που θα κρίνει τον τελικό νικητή.

Στην κάμερα του www.AitoSports.GR μίλησε και ένας εκ των παικτών της ομάδας, με τον Ανδρέας Βουρνά να αναφέρετε τόσο στο προηγούμενο εντός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Λαγκαδά, αλλά και για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανατόλια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις αλλά και στιγμές από την τελευταία προπόνηση της ομάδα του Μεσολογγίου.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr