''Μέσα'' ο αρχηγός, επιστροφή στις νίκες θέλει κόντρα στη ΧΑΝΘ ο Χαρίλαος Τρικούπης (Βίντεο)

 

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα που συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση στην Ανατόλια θέλει την Κυριακή ο Χαρίλαος Τρικούπης, που στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής υποδέχεται στις 5:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την νεανική αλλά ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ.

Μόνο πρόβλημα για τον κόουτς Παναγιώτη Ζωντό η απουσία του Μάρκο Ψάλτου, του όποιο ο τραυματισμός στο μάτι δείχνει να είναι πιο σοβαρός απ ότι εκτιμήθηκε στην αρχή, με την επάνοδο του παίκτη στα παρκέ να μην μπορεί να προσδιοριστεί αυτή την στιγμή. Στα θετικά η επιστροφή του αρχηγού της ομάδας Ντίνου Σταυρόπουλου που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις.

Γεμάτο για ακόμα ένα παιχνίδι αναμένεται να είναι το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με τον κόσμο να αποτελεί τον 6ο παίκτη της ομάδας του Μεσολογγίου στα εντός έδρας παιχνίδια.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν η κ.α Γιακείμη και ο κ. Καρπάνος, και κομισάριος ο κ. Κωστής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμές από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, καθώς και τι δήλωσαν στην κάμερα του  www.AitoSports.GR  στις καθιερωμένες δηλώσεις της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας κ. Παναγιώτης Ζωντός και ο παίκτης της ομάδας Χρήστος Δημητρόπουλος.

  

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr