Να ''σπάσει'' το αρνητικό σερί θέλει κόντρα στην Ξάνθη ο Χαρίλαος Τρικούπης (Βίντεο)

Με προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το τρίτο εκτός έδρας στη σειρά παιχνίδι κόντρα στην Ξανθή το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Γιάννης Δημητριάδης δεν μπορεί για ακόμα ένα παιχνίδι να υπολογίζει στον τραυματία Παπαδιονυσίου, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Δημητρόπουλος που και αυτός δεν θα είναι στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα για το αυριανό παιχνίδι, με τον νεαρό Λειβαδά να παίρνει την θέση του.

Την νίκη που θα «σπάσει» το σερί των δυο αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει αύριο στην Ξάνθη η ομάδα του Μεσολογγίου, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως την είδαμε και στον πρώτο γύρο και όπως επισήμαναν και στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι τόσο ο κόουτς Γιάννης Δημητριάδης όπως και ο Δημήτρης Μουράτογλου, που στηρίζεται στο ταλέντο και την εμπειρία των παικτών της.  

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Χ. Χριστοδούλου ορίστηκαν οι κ.κ Ταρενίδης και Μελανίδης.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr