Νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη στο ντέρμπι με τον ΑΟ Αγρινίου

Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου - Vivechrom Α.Ο Αγρινίου 79-68

Ένα τέλειο πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Χαρίλαο Τρικούπη ήταν αρκετό ώστε να φτάσει σε μια σπουδαία και μεγάλη νίκη με 79-68 επί της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου.

Παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη να σημειώνουν 27 πόντους και να έχουν παθητικό μόλις 10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Αγρινίου θα προσπαθήσει να ισορροπήσει το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να ψαλιδίσει την διαφορά και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 16 πόντους πίσω 46-30.

Η έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου θα είναι πολύ καλή για τους γηπεδούχους με την διαφορά 5΄ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του να φτάνει στους 23 πόντους για την ομάδα του Μεσολογγίου  62-39. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Χρήστου Μυριούνη θα προσπαθήσουν να ροκανίσουν την διαφορά και με επιμέρους σκορ 13-2 θα καταφέρουν να ρίξουν την διαφορά στους 12 πόντους με την λήξη του δεκαλέπτου 64-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αγρινίου θα προσπαθήσει να μπει και πάλι στο παιχνίδι με σουτ από την περιφέρεια και θα καταφέρει να κατεβάσει την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και τις λύσεις στην επίθεση, φτάνοντας σε μια σπουδαία επικράτηση.

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Μεσολογγίου, παρουσία και 30 φίλων της ομάδας του Αγρινίου.

Διαιτητές: Μπούκας - Τσολάκος

Δεκ: 27-10 19-20 18-22 15-16

Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Γιάννης Δημητριάδης) Ιωάννου 9(2), Βουρνάς 7, Πέττας, Παπαδιονυσίου 5(1), Τοπουζίδης 7(1), Μουράτογλου 12(1), Σταυρόπουλος 12, Παπαρέγκας 5(1), Γεωργιάδης 8, Μουρίκης 2, Τσαπατώρης, Ψάλτου 12.

Vivechrom Α.Ο Αγρινίου: (Χρήστος Μυριούνης) Τασόπουλος 2, Μπερερής 10, Τάσσος 8, Πουρνάρας 2, Μπαρούχας 8(2), Γκρέκας 9(2), Μήτσου 7, Γκόβας 15(1), Μακρής 7.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr