Με ψυχολογία και ανεβασμένο ηθικό απέναντι στον Πολύγυρο ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Με αναπτερωμένο το ηθικό μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ Αγρινίου που συνοδεύτηκε και από εξαιρετική εμφάνιση ταξιδεύει σήμερα Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του ΑΟ Πολυγύρου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάθος και θέληση όπως στο παιχνίδι με το Αγρίνιο από το πρώτο λεπτό του αγώνα έχει ζητήσει καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας που μεσολάβησε ο κόουτς της ομάδας του Χαρίλαο Τρικούπη Γιάννης Δημητριάδης, που είδε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών του Μουράτογλου και του Βουρνα κατά την διάρκεια της εβδομάδας να ξεπερνιούνται και να είναι κανονικά στην διάθεση του για το κομβικής σημασίας αυριανό παιχνίδι.

Νίκη που θα τους απόσπαση από της ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, και αυτό φάνηκε και στις καθιερωμένες δηλώσεις της Παρασκευής από τους κ.κ Γιάννη Δημητριάδη και Σταύρο Γεωργιάδη όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα στις 4:00 μ.μ για συγκοινωνιακούς λόγους μετά από συμφωνία των δυο ομάδων είναι οι κ.κ  Φακίτσας και Ταρενίδης.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr