Στο ίδιο έργο θεατές / Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τον Χ. Τρικούπη

Στο ίδιο έργο θεατές σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς πάλι ηττηθήκαμε από τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου αυτή τη φορά με 83-79 μένοντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8 νίκες και 10 ήττες και 26 βαθμούς.

Δυναμικό ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα νωρίς νωρίς στο παιχνίδι με 0-4 και 2-7 χάρη στη πολύ πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο. Ανάλογη εικόνα και στη συνέχεια του πρώτου δεκαλέπτου με την ομάδα μας να κρατά τα ηνία και να κλείνει τη πρώτη περίοδο προηγούμενη με 22-29 έχοντας πάει πολύ υψηλά το σκορ.

Πολύ καλή εικόνα έδειξαν οι παίχτες μας και στα πρώτα 5 λεπτά της δεύτερης περιόδου ανεβάζοντας και άλλο την υπέρ τους διαφορά η οποία έφτασε μέχρι και τους 11 πόντους (28-39) αποδίδοντας και ωραίο μπάσκετ. Κάπου εκεί όμως ήρθε η αντίδραση των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν σε εκπληκτική μέρα τους Πιπιλιάρη και Νούκαρη και τρέχοντας ένα σερί 11-3 στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά και να τη ρίξουν στους 3 πόντους (αποτέλεσμα ημιχρόνου 39-42).

Καταστροφικό το 3ο δεκάλεπτο για την ομάδα μας η οποία έχασε πλήρως τη συγκέντρωση της και με συνεχόμενα παιδαριώδη λάθη θα καταφέρει να βρεθεί πίσω στο σκορ και από εκεί που ήταν σε θέση οδηγού βρέθηκε να κηνυγάει. Με επιμέρους σκορ 23-13 οι γηπεδούχοι θα τελειώσουν τη τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 62-55 ελέγχοντας πλέον πλήρως τον αγώνα και έχοντας και ανεβασμένη ψυχολογία.

Ανάλογη εικόνα και στη τέταρτη και τελευταία περίοδο με την ομάδα του Πολυγύρου να ανεβάζει τη διαφορά μέχρι και τους 12 (72-60) με τους παίχτες μας να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθεί και η διαφορά της νίκης μας του πρώτου παιχνιδιού (είχαμε επικρατήσει με 69-63) ο κόουτς Δημητριάδης έβαλε τις φωνές στους παίχτες μας οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν σε 79-75 με τον Παπαδιονυσίου να χάνει την ευκαιρία να μειώσει και άλλο με χαμένο layup περίπου 1,20′ πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Τελικά κρατήσαμε την υπερ μας διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας και ηττηθήκαμε με 83-79.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας τη προσεχή Κυριακή (19/2) και ώρα 17:00 στο κλειστό Δακ Μεσολογγίου κόντρα στη πολύ δυνατή ομάδα της Ευρώπης Πευκοχωρίου που βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 νίκες και 6 ήττες. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας με τη νίκη να είναι αναγκαία.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Διαιτητές: Φακίτσας, Ταρενίδης

Δεκάλεπτα: 22-29, 39-42, 62-55, 83-79.

Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Καραπιπερίδης): Ζαγορίτης, Πιπιλιάρης 36 (1), Πετρίδης 5 (1), Παπασαραφιανός 9 (1), Βούλγαρης 9 (1), Χρηστίδης, Νησιώτης 6, Νουκάρης 23 (4) Ακριτίδης, Νίκιτς.

Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημητριάδης):  Ιωάννου 11 (2), Βουρνάς 6, Παπαδιονυσίου 13 (2), Μουράτογλου 7 (1), Τοπουζίδης, Σταυρόπουλος 3, Παπαρέγκας 10 (1), Γεωργιάδης 10, Μουρίκης 4, Ψάλτου 15.

Πηγή: http://xtrikoupis.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr