''Δεν πέρασε τη Γέφυρα'' ο Χαρίλαος Τρικούπης

Το περασμένο Σάββατο 25/2 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Καλαθοσφαιρικό Σύλλογο Γέφυρας όπου και ηττήθηκε με 61-54 γνωρίζοντας ακόμη μια εκτός έδρας ήττα. Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τον Μάρκο Ψάλτου ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από βαρύ διάστρεμμα.

Στα αγωνιστικά ισσοροπημένο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες με την ομάδα μας να καταφέρνει να κλείσει προηγούμενη το σκορ (21-22) αν και στα μέσα της πρώτης περιόδου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με το Σταυρόπουλο να είναι για ακόμη μια αγωνιστική πολύ θετικός στο ξεκίνημα του αγώνα.

Δυστυχώς η εικόνα μας δεν ήταν ανάλογη στη συνέχεια και έχοντας τραγικά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση μείναμε πίσω στο σκορ και εν τέλει το τέλος του ημιχρόνου μας βρήκε πίσω στο σκορ με 34-32.Ανάλογη εικόνα και στη τρίτη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι εξαιρετικά άστοχες και να δίνουν το πρώτο λόγο στην άμυνα.

Η Γέφυρα με κορυφαίους τους Δανάκη και Μυλωνίδη κατάφερε να κρατήσει τα ηνία στο σκορ και έκλεισε και τη τρίτη περίοδο προηγούμενη με 46-41.Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο η ομάδα μας έκανε προσπάθεια να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη με πρωταγωνιστές τους Βουρνά και Παπαρέγκα. Με τρίποντο του πρώτου μάλιστα η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ με 50-51 2:30′ περίπου πριν το φινάλε.

Σε εκείνο όμως το σημείο η ομάδα της Γέφυρας έδειξε να έχει περισσότερο καθαρό μυαλό και τρέχοντας ένα σερί 11-3 πήρε τελικά τη νίκη.

Βάση της εικόνας του παιχνιδιού η ήττα της ομάδας μας κρίνεται δίκαιη.Πλέον όλοι στρέφουμε τη προσοχή μας στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αία Ευόσμου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης κύριους Ελευθεριάδη και Παπαγεωργίου για την εξαιρετική τους διαιτησία στο παιχνίδι του Σαββάτου. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία τον Καλαθοσφαιρικό Σύλλογο Γέφυρας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού:

Διαιτητές: Ελευθεριάδης, Παπαγεωργίου

Δεκάλεπτα: 21-22, 34-32, 46-41, 61-54.

ΓΕΦΥΡΑ (Τουλούμης): Κρομήδας 7, Δανάκης 17 (2), Βάσκος 3, Κολοκοτρώνης, Καζαμίας, Μυλωνίδης 19 (1), Βογιατζής 3 (1), Ταραμάς 3 (1), Ιατρίδης, Μπίσκας 6, Καρούζος 3.

ΧΑΡ. ΤΡΙΚ. (Δημητριάδης): Ιωάννου 2, Βουρνάς 8 (2), Παπαδιονυσίου 4, Τοπουζίδης 3 (1), Μουράτογλου 6 (1), Σταυρόπουλος 17 (1), Παπαρέγκας 10 (1), Γεωργιάδης 4, Δημητρόπουλος.

Πηγή: http://xtrikoupis.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr