Μονος στόχος η νίκη κόντρα στον Εύοσμο για τον Χ.Τρικούπη (Βίντεο)

Με μόνο στόχο μια ακόμα εντός έδρας νίκη υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα στις 5:00 μ.μ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης την ομάδα του Αίας Εύοσμου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας.

Προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου δεν υπάρχουν μετά από πολύ καιρό, με τον κόουτς της ομάδας Γιάννη Δημητριάδη να βλέπει καθημερινά και τον Ψάλτου να ανεβάζει στροφές από προπόνηση σε προπόνηση και να είναι σε θέση και εφόσον χρειαστεί να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Γιάννης Δημητριάδης και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Παπαρέγκας, με τον κόουτς να ζητάει από τους παίκτες του συγκέντρωση και επιβολή του ρυθμού από την αρχή ώστε να μην δώσουν δικαίωμα στον αντίπαλο, ενώ η συγκέντρωση στο πλάνο της ομάδας καθ όλη την διάρκεια του αγώνα θα είναι ένα από τα κλειδιά σύμφωνα με τις δηλώσεις του παικτη του Χαρίλαο Τρικούπη  ώστε η ομάδα του να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη.

Διαιτητές της Κυριακάτικης αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καρακάσης και Καρπάνος.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr