Χ.Τρικούπης: Άπαντες παρόντες για τον αυριανό ''τελικό'' κόντρα στην Ανατολία (Βίντεο)

 

Με πρωινή χαλαρή προπόνηση σήμερα Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το εντός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ανατόλια.

Προβλήματα για τον κόουτς Γιάννη Δημητριάδη δεν υπάρχουν που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου έχουν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού, καθώς με νίκη ο Τρικούπης κλειδώνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη παραμονή στη κατηγορία καθώς θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα στις εναπομείναντες 7 αγωνιστικές.

Έκκληση στο κόσμο του Μεσολογγίου να δώσουν για μια ακόμα φορά ξανά βροντερό παρόν στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν έως τώρα απευθύνουν, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια ακόμα εντός έδρας κομβικής και σημαντικής σημασίας νίκη.

Η ομάδα της Ανατόλιας θα παραταχθεί για το αυριανό παιχνίδι χωρίς τον βασικό της ψήλο Φίλλιπο Συμεωνίδη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ΧΑΝΘ του κρατήθηκε το δελτίο και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο βοηθός προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Ηλίας Μούτσιος, και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Ανδρέας Βουρνάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Σκούτας και Σπυρόπουλος.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr