Έτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για το παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο (Βίντεο)

Το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει ο Χαρίλαος Τρικούπης κόντρα στον Πιερικό/Αρχέλαο. Ο κόουτς Δημητριάδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει τη νίκη για να τελειώνει και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή στη κατηγορία αν και με την υπάρχουσα βαθμολογία οι πιθανότητες υποβιβασμού είναι απειροελάχιστες, αλλά και ο Πιερικός από τη μεριά του μετά και την νίκη του στο εξ αναβολής παιχνίδι  την περασμένη Πέμπτη με 63-61 επί της ΧΑΝΘ καίγεται για το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει και αυτός με την υπόθεση παραμονή.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο βοηθός προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Ηλίας Μούτσιος, και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Μουράτογλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Δημόπουλος και Καρπάνος.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr