Να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά θέλει κόντρα στο Στρατώνι ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται την Κυριακή στις 5:00 μ.μ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´Εθνικής την ομάδα του Στρατωνιού.

Στο παιχνίδι υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς το Στρατώνι με νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη θα ελπίζει σε ήττα την ίδια ώρα του Α.Ο Αγρινίου από το Ανατόλια με σκοπό να τερματίσει στη 4η θέση και να αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ για επιλαχών θέση για άνοδο στην Α2’ Εθνική κατηγορία. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου  δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη όπως έκαναν και σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν.

Στα αγωνιστικά ο κόουτς Δημητριάδης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες του καθώς και ο Φώτης Ιωάννου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση που τον άφησαν εκτός παιχνιδιού τη προηγούμενη αγωνιστική.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο βοηθός προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Ηλίας Μούτσιος, και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Δημητρόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τσακαλογιάννης και Μακρόπουλος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr