Βασιλική Μπελέκου η νέα πρόεδρος του Χ.Τρικούπη / Όσα ειπώθηκαν στη Γ.Σ του συλλόγου (Φωτο)

 

Παρουσία αρκετών φίλων και μελών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης στην αίθουσα εκδηλώσεων «Φίλων του Ραδιοφωνικού Σταθμού» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μεσολογγίου.

Το πάρων έδωσαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, καθώς και ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης.

Αρχικά τον λόγο πηρέ ο ταμίας της ομάδας κ. Νώντας Κλάδης ο οποίος έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, λέγοντας ότι αυτή την στιγμή υπάρχει ένα οικονομικό υπόλοιπο το όποιο αναμένεται άμεσα το προσεχές διάστημα να εξοφληθεί.

Τον λόγο εν συνεχεία πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Ρεπάσος ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι μετά από ώριμη σκέψη την όποια ειχε στο μυαλο του τους τελευταίους 6-7 μήνες πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την προεδρία της ομάδας.

Σε αυτό καθοριστικό ρολό έπαιξε όπως είπε και το γεγονός ότι μετά από συζήτηση που είχε με την γραμματέα επί 2 χρόνια και μέχρι σήμερα του συλλόγου κ. Βασιλική Μπελέκου και την σκέψη του ώστε να ηγηθεί της νέας αυτής προσπάθειας είδα το κλίμα να είναι θετικό. Η Βασιλική τα 2 χρόνια που είναι στον σύλλογο έχει δώσει τον καλύτερο της εαυτό, και το ίδιο πιστεύω θα κάνει και από την θέση του πρόεδρου και για αυτό την πρωτινό προς το σώμα για τη θέση του προέδρου. Είμαι σίγουρος ότι με την Βασιλική πρόεδρο, ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλό επίπεδο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.

Στο τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα και την πολύτιμη βοήθεια τους, τους χορηγούς της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγοί της προσπάθεια του συλλόγου, τους συνεργάτες του και τους φίλους της ομάδας, ενώ ξεχωριστή μνεία έκανε προς το πρόσωπο του ταμία της ομάδας κ. Νώντας Κλάδη καθώς όπως είπε δεν χρειάστηκε να μπει ποτέ στην διαδικασία ελεγχου των βίβλων της ομάδας μιας και ήταν σαν να τα κραταει ένας μέλος της οικογένεια του, με τον τελευταίο να δείχνει εμφανώς συγκινημένος.

Τελευταίος το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος ο οποίος στάθηκε στην σημαντική του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Τα 2 τελευταία χρόνια όπως είπε ο δήμος προσπαθεί για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών, αναφέρθηκε στην δημιουργεί του κολυμβητηρίου απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο, στην βελτίωση – ανακατασκευή άμεσα των γηπέδων τένις, βόλεϊ και μπάσκετ που υπάρχουν στο πλαϊνό μέρος του κλειστού γυμναστηρίου, έγιναν έρευνες για την κατασκευή του στίβου αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλό, ενώ αναφέρθηκε και στις 2 μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις μπάσκετ που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης στο οποίο θα υπάρξουν βελτιωτικά έργα τα οποία έχουν κοστολογηθεί  50.000 – 60.000 ευρώ και τα οποία περιλαμβάνουν ανακατασκευή των αποδυτηρίων, ηλεκτρονικά συστήματα, κλιματισμό καθώς και 2 μπάσκετ δαπέδου. Στον επίλογο του τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη όπως και σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου.

Εν συνεχεία ανακοινωθήκαν τα 9 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου τα οποία είναι:

Βασιλική Μπελέκου, Νώντας Κλάδης, Γιώργος Σπανός, Γιώργος Παγούρας, Κώστας Τσώλος, Κώστας Τσαμαδιάς, Άγγελος Παπανικολάου, Λευτέρης Σαπλαούρας και Γιώργος Τέγας.

Σύμφωνα τώρα με τις πληροφορίες το διοικητικό σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες θα έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Βασιλική Μπελέκου

Αντιπρόεδρος : Νώντας Κλάδης

Γραμματέας : Γεώργιος Σπανός

Ταμίας : Γεώργιος Παγούρας

Ενώ μπορεί να υπάρξει και η προσθήκη ενός ακόμα αντιπρόεδρου.

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr