Μιχάλης Πολίτης ο 1ος για τον Χαρίλαο Τρικούπη / Ναυάγησε η περίπτωση Μακράκη για τον πάγκο της ομάδας

Το τυπικό μέρος έχει απομείνει σύμφωνα με πληροφορίας για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής κίνησης για την φετινή περίοδο της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να έρχεται σε συμφωνία με αστραπιαίες κινήσεις με τον πολύπειρο 29 γκαρντ της ΑΕΛ Μιχάλη Πολίτη.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής την φετινή χρονιά πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις μετά χρώματα της ομάδας της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας σημειώνοντας 324 πόντους σε 30 παιχνίδια που αγωνίστηκε, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας ΑΕΛ.

Στο θέμα του προπονητή οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με προπονητές, καθώς όπως γνωρίζουμε και οι επαφές που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τον πρώην προπονητή του Εργοτέλη Γιώργο Μακράκη να έρχεται στο Μεσολόγγι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν είχαν αίσιο τέλος.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr