Πολύ κοντά σε Καραγκιολίδη και Αναγνωστόπουλο ο Χ.Τρικούπης

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα δυο πολύ σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.aitosports.gr η ομάδα του Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο σύλλογος του Μεσολογγίου είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με του Γιάννη Καραγκιολίδη και τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο.

Ο Καραγκιολίδης είναι 27 ετών με 1,97 ύψος, αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και την φετινή χρονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη καθώς αγωνιζόταν στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου Κατερίνης καταλαμβάνονταν στην πρώτη θέση στο σκοράρισμα σημειώνονται σε 23 παιχνίδια 356 πόντους.  Έχεις αγωνιστή με επιτυχία κατά το παρελθόν σε Αρίων Πτολεμαϊδας, Ολύμπια Λάρισας (Α1), Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Α2), Πιερικό Αρχέλαο (Β).

Ο Αναγνωστόπουλος είναι 23χρονος με ύψος 2,06 και αγωνίζεται στη θέση 5 και την φετινή χρονιά ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά την ομάδα του Γλαύκου σημειώνοντας 262 πόντους για την ομάδα της Πάτρας.

O ταλαντούχος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αγωνίστηκε στο Κιάτο μέχρι το 2012, όταν και μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ίκαρου Καλλιθέας, όντας μέλος των Εφήβων αλλά και των Ανδρών στην Α1. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αγία Παρασκευή, Εθνικό, Κόρινθο και Γλαύκο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα επόμενα 24ωρα και οι δυο καλαθοσφαιριστές αναμένονται να γίνουν και επίσημα κάτοικοι Μεσολογγίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr