Η ξέφρενη πορεία του Λέων

Στο Μεσολόγγι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Γ.Σ. Χαρίλαου Τρικούπη στο μπάσκετ «υποχρεώνει» όλο και περισσότερο κόσμο να ασχολείται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματούν εκεί. Μία ακόμη ομάδα μπάσκετ , ο ΛΕΩΝ Μεσολογγίου, πραγματοποιεί τη δική του ξέφρενη πορεία στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ παραμένοντας μάλιστα αήττητος για 14 συνεχή παιχνίδια «αρνούμενος» να χάσει.

Οι «Λέοντες» πραγματοποιούν την καλύτερη αγωνιστική χρονιά στην ιστορία τους παίζοντας όμορφο μπάσκετ με γηγενείς παίκτες οι οποίοι δίνουν ποιότητα και θέαμα στους αγωνιστικούς χώρους.

Με οδηγό τον αειθαλή τεράστιο αθλητή του Μεσολογγίου Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο, ο οποίος έχει «νικήσει» το χρόνο, αλλά και το μπόλιασμα με αρκετούς έμπειρους παίκτες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ο ΛΕΩΝ στοχεύει σε άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία κάτι που φάνταζε σχεδόν αδύνατο πριν λίγα χρόνια. Ταυτόχρονα χτίζει το δικό του μεγάλο σερί νικών στην ιστορία της ΕΣΚΑΒΔΕ και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Σύλλογος με παρουσία σε ακαδημίες μικρών αθλητών όχι μόνο στην έδρα της πόλης αλλά και στις Οινιάδες Μεσολογγίου, μία περιοχή με ιστορία στο χώρο του μπάσκετ αλλά και.. παγωμένη για πολλά χρόνια, έδειξε το εξωστρεφές πρόσωπό του οδηγώντας με επιτυχία το δικό του αθλητικό άρμα στο χώρο του αθλητισμού. Μία περιοχή που βρίθει της απουσίας αθλητικών εγκαταστάσεων γεγονός που ενεργοποίησε δυνάμεις προς την κατεύθυνση δημιουργίας συνθηκών άθλησης για όλους.

Εκτός του μπάσκετ όμως ο ΛΕΩΝ λειτουργεί τμήμα βόλεϊ, τμήμα σύγχρονου χορού αλλά και τμήμα τένις δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό το πλουραλιστικό του αθλητικό στόχο που δεν είναι άλλος από το να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά στο χώρο γενικά του αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λέων Μεσολογγίου, με έτος ίδρυσης το 2011, δηλώνει σταθερά και με θετικό πρόσημο το δικό του αθλητικό στίγμα στην περιοχή και οι άνθρωποι του ΛΕΩΝ μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να αισθάνονται.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr