Πρεμιέρα στη Γ΄Εθνική με προβλήματα για τον Λέων

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι την έναρξη του πρώτου αγωνιστικού παιχνιδιού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας ( ερχόμενη Κυριακή ) και η ομάδα του προπονητή Σωτηρη Φαραντου ετοιμάζεται για το ιστορικό αυτό ραντεβού καθώς οι λέοντες θα αγωνιστούν σε εθνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το πολύ ευχάριστο κλίμα δυστυχώς «δηλητηριάστηκε» από τον ξαφνικό και άτυχο τραυματισμό του Βασίλη Μποσμου που μάλλον τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για όλο το χρόνο. Αν σ αυτό προστεθεί και ο τραυματίας Χρήστος Λειβαδάς, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι το παιχνίδι της Κυριακής φαντάζει πολύ δύσκολο.

Η διοίκηση του Λέων, στηρίζει, αφουγκράζεται και συμπαραστέκεται δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες ευχόμενη η φετινή χρονια πρωτίστως να κρατήσει υγιείς ολους τους παίκτες.

Ευχή και ελπίδα όλων μας, ο άτυχος  Βασίλης Μποσμος, γρήγορα να αποθεραπευτεί και να ζησει για τελευταία φορά έναν τραυματισμό τέτοιου μεγεθους μιας και ήταν η δεύτερη φορά που η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Βασίλη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας αλλά και σε όλες τις ομάδες του Μεσολογγιου, σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρόνια που αναμένεται το φετινό χειμώνα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr