Ψυχωμένη νίκη για τα λιοντάρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψυχωμένη νίκη για τα λιοντάρια στο Αγρίνιο με ένα σκληρό αντίπαλο, τον ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΣΟ, που δυσκόλεψε αρκετά τους παίχτες μας, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αρνητικό στοιχείο του αγώνα η κακοδαιμονία συνεχών τραυματισμών, βασικών παιχτών, που δεν έλειψαν και σε αυτό το παιχνίδι, που σε συνδυασμό με ηχηρές απουσίες, συντέλεσαν στη διεξαγωγή ενός αμφίρροπου παιχνιδιού.

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συναρπαστική. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και με πολύ σφιχτή άμυνα διατηρούσε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνος βραχεία κεφαλή στο σκορ. Αν και ξέφυγε δύο φορές με διψήφιο αριθμό πόντων μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο, εντούτοις οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παιχτών μας, πλησίασαν και τις δύο φορές σε απόσταση καλαθιού. Πάλι όμως οι Λέοντες έδειξαν την σκληρή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα και με δυνατή άμυνα και υπομονή στην επίθεση, βρήκαν λύσεις τελειώνοντας το παιχνίδι με μία σπουδαία νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον προπονητή και τη Διοίκηση. Το πάθος, η συγκέντρωση και η υπομονή στοιχεία που έχει εντρυφήσει ο προπονητής στη φετινή μας ομάδα, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας. Τελικό σκορ 51-63. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο μακρύ φετινό πρωτάθλημα.