Έτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (pics)

Με προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκες η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Απουσίες για τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες δεν υπάρχουν καθώς τόσο ο Μαργέλης αλλά και Σαχπατζίδης (η συμμετοχή του τελευταίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή) έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μεσολογγίου κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο με πολύ βαριά φανέλα και μια ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα νεαρών και ταλαντούχων παικτών καθώς και έμπειρων για την κατηγορία.

Σίγουρα αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, το όποιο όπως ήταν και λογικό θα πραγματοποιηθεί σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο καθώς δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα εδώ και δυο 24ωρα.

Καλό θα ήταν όσοι έχουν προμηθευτή εισιτήρια ( το εκδοτήριο δεν θα λειτουργεί καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια προς διάθεση) να βρεθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής, καθότι και τα μέτρα ασφαλείας και ο έλεγχος θα είναι πολύ αυστηρός.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Τζαφλέρης, Πιτσίλκας και Ζαχαρής.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας:

ΑΟ Παγκράτι – ΣΑΑΚ Ανατόλια

ΑΕ Ψυχικό – ΑΣ Καρδίτσα

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΑΟ Αγρινίου

ΑΟ Τρίτων – ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - Ολυμπιακός

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΓΣ Ελευθερούπολη

Οίαξ Ναυπλίου – ΑΣ Απόλλων Πάτρας

ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΟ Αμύντας