Χ.Τρικούπη: Στο βάθρο των νικητών για ακόμα μια φορά η Ανδριάνα Λυκούδη

ΣΤΙΒΟΣ Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

Άλλη μία επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο τμήμα του στίβου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αυτή τη φορά στο Διασυλλογικό Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στην Πάτρα 18 και 19 Ιουλίου.

Η Ανδριάνα Λυκούδη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές κούρσες, ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο βάθρο των νικητών. Η αθλήτρια μας βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 200μ κατά 42 εκατοστά και έδωσε 22 βαθμούς στο σύλλογο μας.

Η Ανδριάνα ήρθε δεύτερη στον τελικό των 100μ Γυναικών το Σάββατο, με χρόνο 12,84sec και επίσης δεύτερη στον τελικό των 200μ Γυναικών την Κυριακή, με χρόνο 25,95sec.

Ιδανικό διήμερο για την αθλήτρια μας, η οποία μάλιστα προστέθηκε στη μικρή λίστα των κοριτσιών της κατηγορίας Κ18, που σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας (ΣΕΓΑΣ), έχουν επιτύχει φέτος, χρόνους κάτω από 26,00sec.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, λόγω βλάβης του ηλεκτρονικού χρονομέτρου το Σάββατο, είχαμε δύο άκυρες εκκινήσεις στον τελικό των 100μ, με αποτέλεσμα ο τελικός χρόνος, να μην είναι αντιπροσωπευτικός των δυνατοτήτων της Ανδριάνας.

Επόμενοι αγώνες το Πανελλήνιο Στίβου Κ18 στη Λάρισα 25 και 26 Ιουλίου, στους οποίους θα αγωνιστεί ξανά στα 100 και 200μ.

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και διακρίσεις και σε αυτό το ραντεβού. Είμαστε δίπλα της και χαιρόμαστε και με την επιτυχία της αλλά και με την άνοδο του στίβου στην πόλη μας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr