Έπεσαν οι υπoγραφες με Αγραβάνη.. στο ''δρόμο'' για το Μεσολόγγι οι δυο Αμερικανοί (vid)

Στην ολοκλήρωση τριών σημαντικών μεταγραφών προχώρησε η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου να ενισχύεται σημαντικά ενόψει της έναρξης της Basket League.

Παίκτης της ομάδας και τυπικά είναι εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Αγραβάνης, με τον 21χρονο παίκτη να έρχεται στο Μεσολόγγι ως δανεικός από την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας.

Εκτός από τον Αγραβάνη η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία και τον Τζαζμαρ Φέργκιουσον, με τον 31χρονο να προορίζεται για την θέση του Κοκφιλντ ο οποίος έχει αποχωρίσει, με τον παίκτη τα τελευταία χρόνια να διαπρέπει στην Ιταλία, ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Α2 με την Πιατσέντζα με την οποία είχε 21,6 πόντους ανά αγώνα και 3,1 ασίστ, και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο έτερος αμερικανός είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας αλλά και στον Ντίνο Καλαμπάκο που έχει συνεργαστεί μαζί του στο Κοροϊβο Αμαλιάδας και πρόκειται για τον Κέβιν Λάνγκφορντ, με τον 34χρονο πολύπειρο φόργουορντ σέντερ να έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα με τον Κολοσσό Ρόδου (2012/13), Πανιώνιο (2013/14), ΠΑΟΚ (2014/15) και Κοροϊβο Αμαλιάδας (2018).

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr