ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Μεσολόγγι Baxi - ΑΕΚ

Το αήττητο για το Μεσολόγγι Baxi χάθηκε στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή όμως με τον «αέρα» που του δίνει το αρχικό 3/3, υποδέχεται το Σάββατο (21/11, 19:30) την ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα υπερασπιστεί στο Αγρίνιο το αήττητο, όχι μόνο του φετινού Πρωταθλήματος (3/3) αλλά αυτό που «χτίζει» από τις 2 Νοεμβρίου 2019 και έχοντας φτάσει πια στο 18-0.

Λάνγκφορντ εναντίον Λάνγκφορντ

Είναι η μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα. Η αναμέτρηση του Κέβιν με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο πρώτος στα 35 του πλέον χρόνια -θα γίνει 35 στις 21 Δεκεμβρίου- παίζει με πέμπτη διαφορετική στη Stoiximan Basket League. Ο δεύτερος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ που είναι η δεύτερη ομάδα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα στη Stoiximan Basket League.

Οι αριθμοί τους στην κατηγορία...

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

*Ο Γιάννης Αγραβάνης που έκανε τα πρώτα βήματα του στη Stoiximan Basket League με την ΑΕΚ, είχε πέρσι απέναντι στην «Ένωση» και ως παίκτης του Περιστερίου, 13 πόντους με 5/9 σουτ σε σχεδόν 32 λεπτά στα δύο παιχνίδια. Ο διεθνής φόργουορντ έχει τον 2ο μεγαλύτερο απόλυτο αριθμό πόντων στο Πρωτάθλημα με 62, εννιά λιγότερους από τον συμπαίκτη του Ντεβόντε Γκριν.

*Ο Γκριν είναι ο μόνος με διψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων ως τώρα στο Πρωτάθλημα, εκτελώντας μάλιστα με υψηλό ποσοστό (14/25).

*Τζαμάρ Φέργκιουσον και Γιάννης Χατζηνικόλας είχαν συνολικά 25 από τις 54 ασίστ του Μεσολογγίου Baxi στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

ΑΕΚ

*Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς χρειάζεται τρία εύστοχα δίποντα για τα 500 και τέσσερα εύστοχα τρίποντα για τα 200 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

*Οχτώ ριμπάουντ μακριά από τα 500 στο ελληνικό Πρωτάθλημα, βρίσκεται ο Ματ Λοτζέσκι.

*Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε διψήφιο αριθμό πόντων στις έξι από τελευταίες επτά εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League. Ο Αγκολέζος είχε 10+ πόντους στα 16 από τα 28 παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ, Περιστέρι και ΑΕΚ.