bwin Monday Night Against Covid-19: Οι δράσεις στον αγώνα Ολυμπιακός – Μεσολόγγι Baxi (pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την αμέριστη στήριξη του Μεγάλου Χορηγού της, bwin, προσέφεραν για μία ακόμη φορά μέσα από το πρόγραμμα «bwin Monday Night Against Covid-19» στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μεσολόγγι Baxi, έγιναν οι εξής δράσεις

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή του Γενικoύ Νοσοκομείου Αιτ/νίας Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στην Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Γηροκομείου για το τεράστιο έργο και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά!

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, συγκέντρωσε 30 πόντους και "δώρισε" 3000 ιατρικές μάσκες μιας χρήσης στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά (κάθε εύστοχο σουτ αντιστοιχούσε σε 100 μάσκες).

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ Νίκος Λεπενιώτης βράβευσε την κυρία Βασιλική Μπελέκου, Πρόεδρο της ομάδας του Μεσολόγγι Baxi για τη συμμετοχή της ομάδας της στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19.