Καλαμπάκος: «Βγήκαν κάποια συμπεράσματα χρήσιμα για εμάς»

Η ομάδα του Μεσολογγίου ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΣΕΦ, αλλά ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ντίνος Καλαμπάκος, βρήκε και τα θετικά σημεία, πράγματα που εντόπισε από την δική του σκοπιά στην άκρη του πάγκου.

Βγήκαν κάποια συμπεράσματα χρήσιμα για εμάς, παρά τη μεγάλη διαφορά στο τελικό σκορ”, τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Βάλαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, κάποιοι παίκτες γνώρισαν αυτό το ωραίο γήπεδο και τους αντιπάλους και φεύγουμε ευχαριστημένοι, γιατί βγάλαμε κάποια σημαντικά για εμάς συμπεράσματα. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε καλά τη χρονιά και να βρούμε τον τρόπο να σωθούμε.

Έχουμε 10-12 μέρες να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε πως τέσσερις ξένοι μας έφτασαν μόλις τον τελευταίο μήνα. Ουσιαστικά έχουμε μια σχεδόν καινούρια ομάδα. Πρέπει να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και γι’ αυτό το φιλικό αυτό μας έκανε πολύ καλό.

Ένας λόγος επιπλέον είναι πως εξαιτίας του κορονοϊού, δεν μπορούμε εύκολα να κλείσουμε άλλο φιλικό. Ίσως να είναι το μοναδικό που θα δώσουμε. Θα προσπαθήσουμε για ένα ακόμη, αλλά ξέρουμε πως λόγω της κατάστασης θα είναι δύσκολο».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr