Β. Νικολέτας: "Σε άριστο κλίμα η συνάντηση με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας"

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ, για το κλίμα και τα αποτελέσματα της περιφερειακής συνάντησης με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της 23ης Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών που διενεργεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ με τις Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ όλης της χώρας, με στόχο την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της Ελληνικής Διαιτησίας.

Ο έμπειρος Αιτωλοακαρνάνας παράγοντας που ηγείται της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, μαζί με τα δύο μέλη της, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΨΑΛΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ήταν οι οικοδεσπότες της συνάντησης της Δυτικής Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο EMILEON (Δημοτικό Διαμέρισμα Δοκιμίου, Αγρίνιο), με την συμμετοχή ακόμη των Επιτροπών Διαιτησίας των ΕΠΣ: ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Ο κ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ στην εγκάρδια συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΠΕΡΕΪΡΑ και τους συνεργάτες του, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΒΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ, άκουσε με προσοχή το πλάνο της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της Ελληνικής Διαιτησίας, ενώ δεν παρέλειψε να μεταφέρει και τις προτάσεις της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ για τον ίδιο σκοπό.

Τέλος, όπως ο ίδιος ο κ. ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ αποκάλυψε, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα επίκειται επίσκεψη στο Αγρίνιο δύο εκ των άμεσων συνεργατών του Πορτογάλου Αρχιδιαιτητή, κ.κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΡΙΤΣΩΝΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΥΒΑ.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr