ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Ολοκληρώθηκε το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας διαιτητών στο Αγρίνιο

Χωρίς απρόοπτα κύλησε και η δεύτερη ημέρα του ετήσιου σεμιναρίου προετοιμασίας των διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το πρόγραμμα αρχικά  προέβλεπε συνέντευξη όλου του δυναμικού κατ' ιδίαν με την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ακολούθως το σκηνικό μεταφέρθηκε σε ένα από τα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα του πολυχώρου Emileon, όπου και διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες.

Εκεί, η νεοσύστατη Επιτροπή Διαιτησίας (Γιώργος Ταπρατζής - πρόεδρος, Γιώργος Κωνσταντίνου - αναπληρωτής πρόεδρος και Δημήτρης Στυλιαράς  - μέλος), είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει δια ζώσης το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των μη αξιολογημένων διαιτητών, μη κρύβοντας στο τέλος της επίπονης διαδικασίας την ικανοποίησή της.

Δεν απέκλεισε  βεβαίως τα περιθώρια για συνεχή πρόοδο και βελτίωση, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με όλους τους συναδέλφους για την προσεχή Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00, στα γραφεία πια του Συνδέσμου Διαιτητών, για την πρώτη Δευτεριάτικη εκπαιδευτική συνάντηση της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr