Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019 - 2020 το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2019 στα ιδιόκτητα γραφεία του στο Αγρίνιο.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο πρόεδρος κ. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και το Δ.Σ.  οι οποίοι υποδέχθηκαν με θέρμη όλα τα μέλη και τους επίσημους προσκεκλημένους τους, ενώ παρόντες ήταν και οι κ.κ. Γιώργος Κωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΑ) και Δημήτρης Στυλιαράς (μέλος ΕΔ/ΕΠΣΑ).

Στην καθιερωμένη αυτή τελετή με την οποία κηρύσσεται και επίσημα η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας - μεταξύ άλλων- τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό οι ακόλουθοι:

Ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Παπαχρήστος (πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ),  ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης (Αντιδήμαρχος Αγρινίου - τομέας αθλητισμού), - ο κ. Κώστας Γιωτόπουλος (πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας), - οι κ.κ. Βασίλης Νικάκης και Βασίλης Τεροβίτσας (πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ), - ο κ. Βασίλης Νικολέτας (πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΑ), οι κ.κ. Γιώργος Κοτρώτσος, Σπύρος Τομαράς και Παναγιώτης Καψάλης  (πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νιας).

Επίσης παραβρέθηκαν: ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΑ κ. Κώστας Τσάσσης, οι παρατηρητές διαιτησίας κ.κ. Κώστας Ρεντίφης, Δημήτρης (Τάκης) Τσιρώνης,  Γρηγόρης Πάνου και Χαράλαμπος Χρέλιας καθώς και ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Βασίλης Κόκκοτος.

Μετά τον Αγιασμό το Δ.Σ. πρόσφερε σε όλους γλυκίσματα και αναψυκτικά ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη Δευτεριάτικη εκπαιδευτική συγκέντρωση με ομιλητή τον κ. Σπύρο Τομαρά.

Πηγή: sdpna.blogspot.com

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr