Σε εξέλιξη το σεμινάριο διαιτησίας στον Αστακό


Σε εξέλιξη βρίσκεται το σεμινάριο προετοιμασίας των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών ποδοσφαίρου που διοργανώνει η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας και φέτος στον Αστακό, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου Ξηρομέρου.

Σε λίγες μέρες -12 Σεπτεμβρίου- άλλωστε έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΝΑ και η επιτροπή διαιτησίας φροντίζει να έχει όλο το έμψυχο δυναμικό του Συνδέσμου ετοιμοπόλεμο και θωρακισμένο από κάθε άποψη, καθώς εκτός από την θεωρητική εκπαίδευση (Την πρώτη ημέρα Σάββατο δίδαξε ο κ. Χρυσόστομος Μάνθος)  έγιναν και τα απαραίτητα τεστ φυσικής κατάστασης (yo-yo) για τους μη αξιολογημένους διαιτητές χωρίς απρόοπτα, αφού εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων το σύνολο των διαιτητών παρουσιάστηκε κατάλληλα προετοιμασμένο.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το μεσημέρι με τρεις εισηγήσεις σε θέματα κανονισμών και αντίστοιχων τροποποιήσεων.

*θα επανέλθουμε με ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΝΑΣ (υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων ΣΔΠΝ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr