Διοργάνωση Σχολής Διαιτησίας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Κατηγορία: Διαιτησία


 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας, τα μαθήματα της οποίας θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.      Απολυτήριο γυμνασίου

2.      ποινικό μητρώο και

3.      πιστοποιητικό γέννησης.

4.      Παράβολο συμμετοχής είκοσι (20) ευρώ.

Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες  φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου.

Οι αιτήσεις και τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται έως ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 στα γραφεία της Ενώσεως (Χαριλάου Τρικούπη 43 στο Μεσολόγγι, 2ος όροφος) ή στο ΦΑΞ 26310-25333 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και ακαδημία νέων δόκιμων διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών. Οι δόκιμοι αυτοί διαιτητές σε περίπτωση επιτυχίας τους στις εξετάσεις, θα αγωνίζονται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η συναίνεση των γονέων και ιατρική βεβαίωση.

Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους, οι δόκιμοι νέοι διαιτητές, θα πρέπει να παρακολουθήσουν επιτυχώς νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας, για να μπορούν να αγωνίζονται σε αντρικά πρωταθλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της σχολής κ.Γιώργο Κωνσταντίνου, κινητό 6946-939216.

Για να ανοίξετε την αφίσα πατήστε εδώ