Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας προς τα αξιολογημένα μελή της Football League

Κατηγορία: Διαιτησία

 

#ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος, και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, συγχαίρουμε τα αξιολογημένα στην Football League μέλη μας (Παναγιωτόπουλος, Αντωνόπουλος, Καλαμπόκης, Κολοσιώνης, Χουλιάρας) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με 100% επιτυχία στο καινούργιο και ιδιαιτέρως απαιτητικό test φυσικής κατάστασης FIFA/UEFA, στο σεμινάριο προεπιλογής περιόδου 2016 - 2017 της ΚΕΔ/ΕΠΟ που ξεκίνησε την Τρίτη 2 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Αθήνα.

Επίσης συγχαίρουμε τον Ενωσιακό Γυμναστή και μέλος μας, κ. Γιώργο Κωνσταντίνου, για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας το οποίο επέδειξαν για πολλοστή φορά τα αξιολογημένα στην Football League μέλη μας στις αγωνιστικές δοκιμασίες, ο οποίος είχε την ευθύνη της εκγύμνασής τους.

Την σκυτάλη παίρνουν την προσεχή Πέμπτη 4 Αυγούστου τα αξιολογημένα μέλη μας στην Super League. #ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ (Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)