Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας προς τα αξιολογημένα μελή της Super League

 

#ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τα αξιολογημένα στην Super League μέλη μας (Στυλιαράς, Κωσταράς, Κασσαβέτης) που ανταποκρίθηκαν με 100% επιτυχία στο καινούργιο και ιδιαιτέρως απαιτητικό test φυσικής κατάστασης FIFA/UEFA στο σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών 2016 - 2017 της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σε συνέχεια της εξαιρετικής επίδοσης που είχαν μόλις πριν 3 ημέρες τα αξιολογημένα στην Football League μέλη μας, πετυχαίνοντας το απόλυτο.

Η ολοκληρωμένη και σε βάθος δουλειά που γίνεται και στον τομέα της φυσικής κατάστασης από τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές -υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού Γυμναστή- απέδωσε καρπούς υποδηλώνοντας το υψηλό επίπεδο, την στιγμή που αρκετές Ενώσεις ανά την χώρα μετρούν απώλειες.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ ( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr