Πρώτη συγκέντρωση για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές (Φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το βράδυ η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017. Στην ασφυκτικά γεμάτη -με πάνω από 80 μέλη μας- αίθουσα, η Επιτροπή Διαιτησίας καλωσόρισε τους διαιτητές και έκανε τις καθιερωμένες ευχές για την σεζόν που ήδη ξεκίνησε.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλης Νικολέτας, καθώς και τα δύο μέλη της , Παναγιώτης Καψάλης και Γιώργος Κωνσταντίνου, πήραν τον λόγο και ζήτησαν από όλους τους παρευρισκόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα παιχνίδια που ορίζονται, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ομαλή διαξαγωγή -μεταξύ άλλων- και των ιδιαιτέρως ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Ακολούθησαν κάποιες διαδικαστικές ανακοινώσεις (κωλύματα, ποσοστά, κτλ) και εν συνεχεία έγινε η πρώτη διδασκαλία της χρονιάς με "φρέσκο" υλικό που απέστειλε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλες τις Ενώσεις.

Προβλήθηκαν πέντε δύσκολες και περίπλοκες φάσεις -που έπαιξαν για πρώτη φορά- επιλεγμένες από την UEFA, και οι διαιτητές με την μορφή ερωτηματολογίου θα έπρεπε να απαντήσουν συνολικά και να αιτιολογήσουν την όποια απόφασή τους. Οι απαντήσεις καταγράφηκαν, θα αποσταλούν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και στην αμέσως επόμενη Δευτεριάτικη συγκέντρωση θα ανακοινωθούν οι σωστές αποφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην Δευτεριάτικη συγκέντρωση ήταν και ΟΛΟΙ οι άδικα καρατομηθέντες -στις πρόσφατες αξιολογήσεις του καλοκαιριού- συνάδελφοι, εν ενεργεία και μη, οι οποίοι μετά και το σεμινάριο προετοιμασίας που διεξήχθη στις αρχές του μήνα στην Ναύπακτο, συνεχίζουν κανονικά να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Όπως τέλος ανακοίνωσε ο Ενωσιακός Γυμναστής, κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, οι προπονήσεις των διαιτητών θα γίνονται Τρίτη και Πέμπτη στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 6μ.μ. και κάθε Τετάρτη στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 5μ.μ.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ ( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr