Β. Νικολέτας: "Να συνεχίσουμε στην κορυφή"

Την ευκαιρία να περάσει το δικό του μήνυμα προς τους διαιτητές είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ στο περιθώριο του αγιασμού στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Νικολέτας αφού συνεχάρη και από βήματος τον παριστάμενο πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και την ανάληψη  της προεδρίας στην αντίστοιχη Τεχνική Επιτροπή, ζήτησε από όλους τους διαιτητές να συνεχίσουν την εντατική προσπάθεια για την φετινή χρονιά από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, από την κορυφή, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

"Η παρουσία του κ. Παπαχρήστου στην ΕΠΟ θα πρέπει να σας γεμίσει ευθύνες  όσον αφορά την απόδοσή σας στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να έχετε όλοι καλή εικόνα και άριστη φυσική κατάσταση" υπογράμμισε ο κ. Νικολέτας, για να συνεχίσει:

"Επιθυμούμε όλοι η νέα χρονιά να είναι εφάμιλλη της περσινής και ακόμη καλύτερη".

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας όρισε το τρίπτυχο των συστατικών της επιτυχίας ως εξής:

"Έχοντας υγεία, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια όλα θα πάνε καλά" ευχόμενος παράλληλα σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr